domingo, abril 24, 2005

Màlaga 0 - Barça 4

Després de la remuntada que va fer el Madrid en 3 minuts davant del Villareal, que s'havia avançat de penalty i que Riquelme va perdonar la sentència del partit, tenia ganes de veure com reaccionaria el Barça. I la veritat és que la reacció de l'equip va ser bona.

Vem anar a diversos bars, fins que vem trobar un amb una taula lliure. Crec que el 80% de la gent era culé, tot i que crec que a la primera part el percentatge era
d'un 60%, però a la mitja part els madridistes van fotre el camp veient com anaven les coses.

El partit va ser entretingut, amb un àrbitre dolent (per variar), i un resultat fàcil del Barça. Fàcil perquè el Barça es va trobar amb un gol d'Oleguer a la sortida d'un còrner que va ajudar a tranquilitzar els ànims, després de la sortida fulgurant i segurmanet primada de l'equip malagueny. Després Giuly es va encarregar de fer dos gols més, un dels quals de cap que és si mé sno curiós donat que és el jugador més baix de la Lliga. L'ultim gol, que em vaig perdre, va ser obra de Gerard en el minut 90 de partit.

Aquesta victòria per 0 a 4 davant del Màlaga, junt amb la del Madrid davnat del Villareal per 2 a 1, fa que la Lliga pinti bé pel Barça. El Barça només depèn d'ell mateix a 5 jornades pel final amb 6 punts d'avantatge, que són 7 si comptem el gol average. Ara només cal anar fent pronòstics de en quina jornada podrem celebrar el títol.